Ben je op zoek naar Artemide Tolomeo lamp? Dan zit je hier helemaal goed. We hebben namelijk een groot aanbod in deze unieke lampen waardoor je de mooiste gemakkelijk kunt uitzoeken. Vind vandaag nog de ideale lamp voor in jouw woning.

Artemide Tolomeo lampen zijn zeer unieke design lampen. Ze worden geproduceerd door Artemide, een Italiaans design label. De ontwerpers zijn Michele de Lucchi en Giancarlo Fassina, zeer gerenommeerde ontwerpers. Binnen de Artemide Tolomeo lampen serie vind je schitterende hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Voor elk type woning is er een geschikte Artemide Tolomeo lamp te vinden.

De lampen zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Het onderstel of frame is meestal in de kleuren aluminium of zwart. Dit kan met of zonder dimmer geleverd worden en met halogeen, LED of fluor licht. Tenslotte zijn ook nog de kappen uitvoerig uit te kiezen. Zo kun je voor de aluminium kap, perkament of satijn grijze kap gaan (verkrijgbaar in diverse formaten).

Met een Artemide Tolomeo lamp zijn de mogelijkheden eindeloos. Begin daarom vandaag nog met oriënteren en vergelijken voor de mooiste lamp in jouw woning.

Direct een nieuwe Artemide Tolomeo lamp kopen? Bekijk veel gave lampen hieronder!

Meer van onze meubels bekijken? Klik hier om naar de winkel te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.